For foden af Nymindegab Kro ligger vores kanoflåde og venter på oplevelser på Ringkøbing Fjord. Du kan booke kano og SUP ved Windsportt ved tanken, lige overfor kroen.

Flot natur og en hyggelig oplevelse
Naturen set fra vandet.
Syd for Nymindegab Kro er det muligt at opleve Nymindegabs smukke landskab fra vandet. Ved en kanotur på Nyminde strøm, der strækker sig ned mod Gammelgab mellem klitterne og Nyminde Klitplantage, kan du sejle en strækning på over to kilometer. Sejlturen er en hyggelig oplevelse for hele familien og byder både på ro og fred med rig mulighed for at opleve dyrelivet og en flot udsigt til naturen, der omgiver Ringkøbing Fjord.

Tag madkurven med
På sejlturen vil det være muligt at finde steder, hvor man kan sejle ind og trække kanoen op på land. Her kan man holde en pause og nyde naturen, roen og den friske luft. Man kan bl.a. tage en madkurv og et tæppe med i kanoen og lave en skovtur ud af det, når man kommer op på land. Hvis man vælger en sen aftentur vil det også være muligt at kunne opleve den smukke solnedgang i vest, der bevæger sig ned bag klitterne ved Vesterhavet.

Udlejning ved Windsportt
Udlejning sker ved Windsport.

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830

Small Danish Hotels
Horesta
Horesta Safe To Visit
Tripadvisor