Golfophold med Nymindegab som base

Nyd et skønt golfophold i billedskønne omgivelser ved Ringkøbing Fjord. Nymindegab Kro ligger med panorama udsigt ud over Ringkøbing Fjord og klitter. Vi har greenfee aftaler med flere golfklubber, så du selv kan vælge hvor du helst vil spille, når du teer ud fra Nymindegab Kro.

Ankomst dagen

Check in fra kl 14
Mulighed for golftur
Hul 19 - cozy hour drink
3 retters menu
Overnatning

2. dagen

Morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
Udtjek senest kl 11

Vælg mellem følgende golfbaner

Henne golfklub - 15 km

Hennes 18-hullers golfbane ligger smuk anlagt i åbnet landskab i Henne klitplantage. Tilsæt vesten vind og udfordingerne begynder for alvor. Fra banens højeste punkter kan man få en enestående panoramaudsigt over Filsø, Blåbjerg plantage og vesterhavet. Henne GK tilbyder moderne og indbydende klubfaciliteter, flot proshop og så er det en af de få baner i Danmark, der spiller på sommergreens hele året.

Varde golfklub - 30 km

Varde Golfklub er en flot bane, berømt for altid at være i super god stand, grønne fairways og super hurtige greens. Varde golfklub ligger i det smukke Varde Ådal, så banen er i alle aspekter en fryd for øjet.

Læs mere om varde golfklub her

Skærbæk Mølle golfklub - 32 km

Skærbæk Mølle golfbane ligger i et utrolig smuk og naturskønt område. Banen er udfordrende og ligger i et lettere kuperet terræn med skov, lyng og vandløb.

Holmsland Klit Golf - 35 km (+150 kr.)

Placeringen tæt ved havet, giver golfbanen et spændende sandfyldt og forblæst udtryk.
Holmsland Klit golf ligger næsten midt i feriebyen Søndervig. Banen byder på flere spændende huller, der er tilpasset den smukke men også særprægede natur, du finder her på Vestkysten. I holmsland Klit golf er det muligt at udfordre familien på deres par 3 bane. Men det er også muligt at spille 18 huller på den store bane.

Esbjerg Golfklub - 35 km (+150 kr.)

Esbjerg golfklub er danmarks 3. ældste golfklub, stiftet i 1921. Banen har skiftet placering flere gange, senest fra Nørreskoven til Marbæk. Esbjerg golfklub råder over 2 18-hullers golfbaner - Marbæk-banen og Myrtue-banen. Banen har 2 gange været brugt til Europa Challenge Tour og Thomas bjørn holder banerekorden.

Breinholtgård golf klub - 40 km (+150 kr.)

Breinholtgård ligger i naturskønne omgivelser med 3x 9-huller - Skoven, Sletten og Ådalen. Skoven er smukt omkranset af træer, så her skal man slå langt og lavt. Sletten byder på masser af plads og åbne vidder, men Ådalen byder på udfordinger, her skal man spille præcist, ellers er der problemer med vandhazzarder eller OB.
Breinholtgård betragtes som et af danmarks bedste golfanlæg med 27 flotte og varierende huller samt en udfordrende par 3 bane med 9 huller

Blåvandshuk Golfklub - 45 km

Hvor Nationalpark vadehavet grænser op til Ho og Blåvand, findes også indgangen til Naturpark Vesterhavet. Netop her mellem Ho og skallingen ligger Blåvandshuk golfcenter - danmarks hyggeliste golfbane.
Golfbanen ligger midt i naturskønne omgivelser med Ho Bugt som kulisse. En helt speciel flora og fauna giver nye oplevelser året rundt, ikke 2 dage er ens med tidevandet bevægelser i Ho Bugt.

Opholdet indeholder

  • 3 retters menu
  • Hul 19 Cosy hour Cocktail
  • 1 Greenfee billet
  • Overnatning
  • Gratis Wi-Fi
  • Morgenmad

Pris pr. person, fra kr. 1.330


Book

Tillæg april t.o.m oktober kr. +150 pr person

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830

Small Danish Hotels
Horesta
Horesta Safe To Visit
Tripadvisor