En gastronomisk legeplads

Vores restaurant er en legeplads for vores kokke og tjenere. Gastronomien er noget, vi fokuserer meget på hos Nymindegab Kro. Årstiderne drages ind i menukortet, og vi tager gerne imod en særlig udfordring.


Restaurant i Nymindegab

Med udsigt over Ringkøbing Fjord og klitterne mod vest

DET SKER


Åbningstider

Vores restaurant har dagligt åben fra 18:00 og det varme køkken lukker alt efter sæsonen. Det er derfor en god idé at ringe til os på 7528 9211 eller sende en mail til kontakt@nymindegabkro.dk 

Kaffe, te & kage

Åben fra 14-16

Espresso, latte eller en skøn kop te, med kage og udsigten over Ringkøbing Fjord. Vi kan ikke love at du kan sidde på terrassen, men er det muligt, så kan eftermiddagskaffen nydes, på danmarks måske bedst beliggende terresse.

Vores vinkælder

Med mere end 400 vine i vores vinkort, er vi blandt de restauranter med det største udvalg af vine. Vi har vine fra hele verden og Mike undersøger alverdens afkroge for at finde spændende vinen som du måske aldrig har hørt om før. Vi har blandt andet vine fra Ungarn, Tenerife, Tasmanien, Madrid. Vi har der udover også klassikere som Gaja, Antinori, Pingus, Grand cru vine fra både Bourgogne og Bordeaux. Lyder det som noget for dig, så er du velkommen til at gå på opdagelse nede i vores vinkælder.

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830

Small Danish Hotels
Horesta
Horesta Safe To Visit
Tripadvisor