kl 18.00
Kogte krabbeklør med citron
Boullabaise suppe med stykker af torsk, kulmule, mørksej, krydderurter og grøn olie
blomkåls couscous, friske radiser med krebsehaler i.
Bagt kulmule med ærtecreme og ærter.
Pil selv rejer.
Røgede kammuslinger med urtecreme og chips.
NK. laks med sprødt og salat (ændret fra: som tartar)
Jomfruhummertatar med hjertesalat og mormor dressing.
Dampet mørksej med peberrods sauce, små glaserede gulerødder og shiso mix.
Rejer med mayo og citron
Sild med karry salat
Hvide Asparges, rejer og hollandaise
Rejesalat i glas med urter og crutonflage
Sat tunmousse i guldbarre agtig form på surdejsbrød med syltet asparges, asparges crudite og urtemayo
Hvidvins dampede blåmuslinger
Fiskefilet med remoulade
Østers tartar med syltet æble og løvstikke sifon
Pesto
Kryddersmør
Smør
Aioli
Foccaciebrød
Manitoba boller
Malt brød
pr person
Kun 50 pladser til dette arrangement
Så er det igen tid til vores tilbage vendende Fisk & skaldyrs arrangement.
Efter to år uden vores faste tradition, er vi klar til at give den fuld gas!
Skal du med, så book bord på 75289211 eller kontakt@nymindegabkro.dk
Hvis du vil overnatte på kroen i forbindelse med Fisk og skaldyrs arrangenemtet, så kan du booke et Comfort værelse til reduceret pris
Du kan booke via mail eller telefon, når du bestiller bord til arrangementet.
Comfort værelse
fra
kun kr 1.100