Trænger du til et afslappet weekendophold?

Tag en weekendtur til vestkysten med kæresten eller et par venner. Oplev kultur, natur og gastronomi på højt niveau. Nymindegab er tilpas langt ude for et weekendophold - uden du skal køre særlig langt. Vores weekendophold kan kun bookes fra lørdag til søndag, så er du på udkig efter et weekendophold, men med ankomst alle andre dage, så kan du med fordel tage et kig på vores gourmetophold her finder du næsten identiske opholdstyper, som weekendopholdet.

Weekendophold på Nymindegab Kro

Hvis du leder efter det perfekte sted til et afslappende weekendophold, hvor naturskønne omgivelser, frisk luft og fremragende gastronomiske oplevelser er vægtet højt, har du fundet det her.

Hos Nymindegab Kro tilbyder vi 2 afstressende weekendophold - det klassiske og vores luksus weekendophold,  hvor der er plads til at slappe af i selskab med en du holder af.

Gastronomi, natur og luksus kendetegner vores weekendophold

Vi har alle hver vores præference, når det kommer til ønsker fra det perfekte weekendophold. Derfor har vi også sørget for, at du kan få lige præcis det weekendophold, du ønsker under et ophold på Nymindegab Kro.

Ønsker du bare at slappe af med noget lækker mad? Vil du gerne ud at stresse af i den vestjyske natur langs Vesterhavet? Eller er en aktiv weekend med golf, mountainbike og kanosejlads mere dig?
Vores fantastiske placering i hyggelige Nymindegab tillader dig at opleve alle de ovenstående elementer. Den gastronomiske del af weekendopholdet, tager vi dog os selv af.

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830

Small Danish Hotels
Horesta
Horesta Safe To Visit
Tripadvisor