Vi har cosy hour i baren fra kl
17:00-18:00
Bestil bord på
kontakt@nymindegabkro.dk
+45 7528 9211
Laks, okse & lakrids
kr. 445
laks, jordskok, okse, pære & lakrids
kr. 645
Bobler
6 hapsere
6 retter
kr. 1000
1 glas Champagne 135,-
1 glas prosecco + 3 hapsere 135,-
Laks, gulerod & sennep 165 kr
Jordskok, æble & løvstikke 150 kr
Rømø rejer, hvide asparges & sovs 180 kr
Okse, pastinak & bearnaise 275 kr
Kulmule, radise & boghvede 285 kr
Danske oste, sylt & sprødt 170 kr
pære, gammel knas & malt 150 kr
Signatur Lakrids” 140 kr
Rabarber, vanilje & lime 140 kr
Vinmenu pr glas fra kr. 100
Det er ingen underdrivelse, at sige vi går meget op i vores vine her på Nymindegab Kro. Vi har muligvis et af de mest gennemskuelig vinkort koncepter i danmark. Vores priser er udsalgsprisen i vores leverandørers butikker + 250 kr, som er en form for proppenge. Det gør det muligt at komme i nærheden af store vine eller nogle med alder til fornuftige priser.
Vinmenu eller vin pr glas. Faktisk kan vi bedste lide det sidste. For hver ret i vores menukort har vi fundet en vin, som vi synes er afstemt til retten. Du bestemmer selv, om du ønsker et glas til hver ret du vælger, eller måske ønsker at supplere fra vores vinkort. Det synes vi giver god mening
Du kan læse meget mere om vores vin her
Tag plads i restauranten på Nymindegab kro og tag på en gastronomisk oplevelse. Vælg selv hvilke retter du kunne tænke fra vores a la carte menu, eller lad dig overraske når du vælger en aften i Nymindegab. Vores menukort er inddelt i 4 kategorier; Forretter, hovedretter, oste og desserter. Hver linje i den enkle kategori er en ret og de 3 ord fortæller kort hvad der indgår i retten. Vores menuer skiftes efter sæsonen, så derfor udskiftes hele menukortet ikke nødvendigvis, men blot en enkelt ret efter behov. Nogle retter som fx vores Signature lakrids vil altid være at finde på vores menukort.
Vores placering muliggør det at have klassikere på kortet som fx pandestegt Rødspætte med persillesovs og kartofler. Det klassiske køkken er som resten af vores menukort baseret på sæsonen.